Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Factorii esentiali pentru succesul unei covrigarii!
Publicat de catre Www.ideideafaceri.roNr. vizualizari: 4219 / Rating utilizatori: 4.4 din 5 voturi
Covrigariile detin la baza idei de afaceri potrivite pe timp de criza. Discutam despre produse gustoase, satioase si ieftine, produse care se vand rapid, in cantitati mari. Acest fapt aduce perspective extrem de stralucite pentru cei care se decid sa investeasca intr-o astfel de afacere profitabila.
Iata si factorii esentiali care contribuie la succesul de care se poate bucura o covrigarie:
1. Covrigii trebuie sa fie preparati sub ochii clientilor. Folositi cuptoare amplasate la vedere si amenajati-va spatiul cu ajutorul cat mai multor geamuri de sticla.
2. Covrigii trebuie sa fie gustosi! Folositi doar ingrediente proaspete, de calitate si apelati la persoane cu experienta in prepararea covrigilor.
3. Covrigii trebuie sa fie proaspeti si fierbinti. Covrigii sunt produse pe care le cumparam atunci cand sunt abia scoase din cuptor. Multi ar spune ca acesta este si principalul farmec in luarea unei mese pe fuga.
4. Covrigaria trebuie sa fie amplasata intr-un loc circulat, intr-un loc cu vad, intr-un loc tranzitat de un numar mare de persoane. Alegeti locatia potrivita pentru a va amplasa covrigaria si nu faceti rabat de la acest aspect, fiind unul decisiv pentru succesul intregii afaceri.
5. O optiune viabila pentru succesul unei covrigarii este sa diversificati gama de produse. Puteti comercializa clasicii covrigi cu mac si sare insa aveti si alte optiuni la indemana: covrigi cu susan, cu nuca, cu ciocolata, cu stafide, cu masline si nu numai.
6. O covrigarie de succes trebuie sa detina echipamentul necesar pentru o productie pe banda. Asigurati-va ca nu exista pauze in cadrul productiei si ca nu va veti lasa clientii sa astepte pentru urmatoarea runda de covrigi. Asigurati-va ca echipamentul de care dispuneti detine aceasta capacitate de productie si cooptati personalul de care aveti nevoie pentru a face faca comenzilor.
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...