Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
De ce este utila activitatea de aparare impotriva incendiilor
Publicat de catre Legislatiamuncii.roNr. vizualizari: 1297 / Rating utilizatori: 5 din 1 vot
De acord cu dvs.! Activitatea de aparare impotriva incendiilor este consumatoare de resurse materiale si umane. Dar cred ca si dvs. veti fi de acord cu mine: consecintele unui incendiu pot fi devastatoare pentru institutia sau operatorul economic pe care il conduceti.
Daca va veti cunoaste obligatiile legale in domeniul apararii impotriva incendiilor si apoi veti lua si masurile necesare respectarii lor, veti reusi: - sa asigurati securitatea salariatilor dvs., a utilizatorilor si a echipelor de interventie si sa evitati pierderile de vieti omenesti; - sa va protejati proprietatea si sa asigurati continuitatea activitatii institutiei sau operatorului economic pe care il conduceti si
- sa protejati mediul inconjurator prin eliminarea efectelor unui incendiu asupra apei, aerului, faunei si florei. Cu siguranta, costul implementarii masurilor legale de aparare impotriva incendiilor va fi cu mult mai mic decat valoarea pagubelor create de un incendiu, la care se adauga costurile cu refacerea proprietatii si mediului inconjurator si pierderile provocate de intreruperea activitatii economice {i, nu in ultimul rand, veti pre intampina efectele pe care le poate avea un incendiu asupra imaginii institutiei sau operatorului economic pe care il conduceti.
Cu toate ca nu este reglementata in Codul Muncii sau in alt act normativ, invoirea reprezinta o notiune de care ne lovim adesea si pe care trebuie sa...